mandag den 8. januar 2018

Webtekst

Vi skriver og strukturerer dine webtekster

Vi kan skrive nye tekster, eller vi kan arbejde ud fra de gamle. Indledningsvis undersøger vi din målgruppe og vi gennemgår altid en prøvetekst med dig, så vi sikrer at vi har den rigtige tone, før vi skriver resten. Søgeord integreres og målrettes.Hvorfor er det så vigtigt at kommunikere på den rigtige måde på nettet? 


Den typiske internetbruger læser ikke, han leder efter information og det går typisk 25 % langsommere at læse på en computerskærm end på papir. Desuden så læser man ikke lineært, men man scanner teksterne for den information man er ude efter. Brugeren er også meget mere utålmodig på nettet, end når han læser papirtekster. 

Der skal kun et enkelt klik til, så er brugeren væk fra din hjemmeside. Derfor er det så vigtigt at dine tekster ikke kun lever op til de almindelige skriveregler, men også kan vække og fastholde brugerens interesse i en kompleks og travl læsesituation.

Din hjemmeside kan være flot designet - men hvis din bruger ikke kan finde rundt, eller hvis din hjemmeside fremstår rodet og uoverskuelig med eksempelvis store blokke af ubrudt tekst - uden afsnit, mellemoverskrifter og bulletlister til at støtte brugeren i at finde det han søger, ja så er risikoen for at brugeren klikker væk igen stor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...