mandag den 8. januar 2018

Lej en webredaktør

Bliver arbejdet med din hjemmeside nedprioriteret? Mangler du de interne ressourcer eller er det tiden som er problemet?

Få hjælp til at opdatere og optimere tekst og billeder eller få sparring og ideer til, hvordan du selv holder din hjemmeside up-to-date. Har din hjemmeside et fornuftigt cms-system er opdateringen af hjemmesiden sikkert uproblematisk rent teknisk. Det er ofte selve opsætningen af billeder og indhold (at få det til at stå pænt, ryddeligt og overskueligt), det at finde på nyt indhold og formulere teksten, som skaber de største problemer.


Fordelen ved at outsource opgaverne eksternt er at der ikke går tid fra virksomhedens egentlige arbejde, når hjemmesiden skal opdateres og vedligeholdes. Tiden du får frigjort, kan du bruge på det som du er god til, og dermed øge din indtjening. 

Når vi overtager rollen som webredaktør på jeres hjemmeside kan vi sikre at den forbliver troværdig og informerende og skaber trafik og dermed salg. Vi kan optimere og vedligeholde jeres tekster, strukturere og vedligeholde indholdet og skrive eventuelle nyhedsbreve.

Vi bruger af den samme værktøjskasse når vi arbejder med dit website som i vores andre services - dvs. vi arbejder også løbende med søgemaskineoptimering, brugervenlighed og eventuelle AdWords-kampagner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...