mandag den 8. januar 2018

Webløsninger

Vi bygger søgemaskineoptimerede og brugervenlige hjemmesider med et unikt design, skræddersyet til dine behov

Vi tilbyder 2 enkle webløsninger; Basic for dig som ønsker at komme hurtigt i gang med dit website og Business til den mere krævende løsning - begge til en fornuftig pris. Herudover har vi en Avanceret løsning, for virksomheden eller organisationen som har helt særlige behov.Sammen finder vi ud af, hvordan hjemmesiden skal se ud, og vi sætter det op i et cms-system, hvor du selv kan opdatere og vedligeholde. Brug gerne vores webplanlægningsskema som tjekliste.

  • Unikt design af hjemmeside. 
  • Programmering 
  • Opsætning i CMS-system, typisk WordPress eller Drupal
Du kan selv levere indholdet, vi kan renskrive det eller vi kan skrive det for dig. Læs mere om vores webtekster.


Sådan gør vi

Planlægning
  • Vi starter hvert projekt med at sikre os at vi er på vej i samme retning og vi beder jer fortælle lidt om ønskerne til indhold og udseende. 

  • Vi kategoriserer og strukturerer indholdet, så det både lever op til både retningslinjerne for god brugervenlighed og websitets behov. Du modtager en PowerPoint med skitser af sidetyper, der viser strukturen samt det overordnede layout til godkendelse.

Design
  • Vores designer laver en prototype i Photoshop, som vi tilretter indtil du er tilfreds. 

Udvikling & levering
  • Når websitet er færdigudviklet og sat op i cms-systemet kan du selv opdatere og vedligeholde siderne med telkst og billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...