tirsdag den 19. december 2017

LÆR ONLINE MARKEDSFØRING – START WEBSITE I DAG

Online markedsføring i Danmark er et spændende fag at arbejde med – der er nemlig slet ikke nok kvalificerede mennesker i Danmark, der kan arbejde i faget.
Det betyder, at de, der kan, bliver betalt godt og har en generelt meget høj jobsikkerhed.
Hvis du nu tænker, at du gerne vil arbejde med online markedsføring, kan du ikke gå ned på universitetet og blive indskrevet i et fag. Der findes ingen uddannelser i Danmark, der rammer det, virksomhederne søger i forhold til søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, konverteringsoptimering og lignende.
Det nærmeste, vi kommer, er kurset på OmUDD.dk – dog er udbyderen her privat og det 1-årige kursus koster derfor penge (knap 60.000 kroner).
Din bedste mulighed er derfor blot at starte fra en ende af og lave et website.
På denne måde får du dine ”hands dirty” med det samme – og du har endda lidt af et ”svendestykke” at vise frem for andre (potentielle arbejdsgivere).
Gode steder at starte vil bl.a. være Facebook-gruppen UngIværk, iværksætterforummet Amino.dk, affiliate marketingforummet Marketers dot dk og lignende. Her vil du kunne få – gratis eller betalt – professionel hjælp fra andre.

lamp head businessmanGør opmærksom på dig selv med blog

Når du først har fundet ud af, hvordan de grundlæggende mekanismer inden for søgemaskineoptimering virker, kan du med fordel gøre opmærksom på dig selv for derved at score drømmejobbet.
Det kan du gøre ved fx at skrive blogindlæg om dine erfaringer, guides om gode tips og tricks eller blot idéer til online markedsføring.
Del disse med dit netværk og oplev, hvordan det bliver mere spændende at arbejde med online markedsføring, når du deler dine sejre og nederlag med andre inden for samme branche. Mange af de, der arbejder med online markedsføring, gør dette alene hjemme fra stuen og vil sætte pris på det sammenhold, det er muligt at skabe over internettet.
Det kommer du til – indtil da handler det om at registrere et domæne, købe et webhotel, installere WordPress og ellers lære det hele at kende fra bunden af. :-)
Du kan eventuelt starte her hos amerikanske Moz, der har begået en meget fin begynderguide til online markedsføring:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...