tirsdag den 19. december 2017

POPULÆR ONLINE-UDDANNELSE KOMMER SNART TIL AARHUS

I København har kursusgængere over snart to år haft mulighed for at uddanne sig inden for online markedsføring i Danmarks bedste uddannelse specialiseret i emnet – OmUDD.dk hos Bigum & Co.
Dette har dog udelukket resten af landet, herunder Aarhus, Odense og Aalborg – med mindre kursusdeltageren er villig til at tage toget og det bliver hurtigt en lang tur frem og tilbage.
Men det kan godt ændre sig snart fortæller Martin Tantholm bag OmUDD.dk:
”Interessen for vores uddannelse i online marketing især er store i Aarhus og det betyder, vi har planer om at lancere en version af uddannelsen med de samme rammer og de samme undervisere her, når interessen er stor nok”.

Ingen seriøse alternativer 

Udover OmUDD.dk er der ingen seriøse alternativer for de danske medarbejdere, ledige og selvstændige, der ønsker at dygtiggøre sig med en specialiseret uddannelse inden for online markedsføring – målgruppen for OmUDD.dk.
”Vi lavede kurset for at matche den efterspørgsel de danske virksomheder har på kompetent personale inden for online markedsføring” fortæller Tantholm og fortsætter:
”Det har vist sig at være en god idé, for vi ser nu flere virksomheder refererer til vores uddannelse i deres jobopslag som relevant uddannelse for ansøgere”.

Hurtig udvikling med mange autodidakte 

Online marketing som branche bærer præg af, at der er mange autodidakte. Manglen på uddannelse hidtil har betyder, at der er få kompetente mennesker holdt op med efterspørgslen fra de danske virksomheder.
Til gengæld har det været autodidakte mennesker, der derfor også har haft en stor interesse i faget og bruger meget tid på at holde sig opdateret med de nyeste trends og tendenser inden for faget. Den interesse gør dem meget værdifulde for de virksomheder, der ønsker hjælp udefra fra enten konsulenter eller ved at ansætte de bedste inden for faget.

Arbejdsmetode den ene dag – skadelig praksis den anden

Den hurtige udvikling inden for såvel teknik som online marketing betyder, at spillebanen hele tiden ændrer sig for dem, der udfører.
Linkbuilding var inden for søgemaskineoptimering for få år siden en god idé uanset hvor linket kom fra. I dag kan irrelevante links fra, i Googles øjne, tvivlsomme øjne være decideret skadelige for modtageren.
For få år siden kunne du mikrotargete annoncer på Facebook i højere grad, end du kan nu. Det er blot uger siden Facebook lukkede et hul, der gjorde det muligt at ”scrape” grupper og sider og lægge personer i en målgruppe for sig uden deres tilladelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...