mandag den 16. april 2018

STYRK JERES BRAND

SOM JERES NYE DESIGN- OG REKLAMEBUREAU KAN VI FORBEDRE BRANDINGEN AF JERES VIRKSOMHED

Vores mål er at skabe eller videreudvikle en stærk visuel identitet og digital profil for vor kunde, samt klart og tydeligt at kommunikere koncept og produkt og løbende forbedre virksomhedens brand.

Koncept

Vi hjælper både etablerede og nystartede virksomheder med konceptudvikling i form af blandt andet generering af kreative og holdbare idéer, seriøs sparring, udvikling af forretningskoncepter, navngivning, payoffs, produktopdelinger, subbrands og tekstforfatning.

Identitet

Vi designer eller redesigner  visuelle identiteter med udgangspunkt i virksomhedens brand, produkter, værdier og markedssituation. Logotype, symbol, farver, fotostil, layout og grafiske elementer skaber en sammenhængende, genkendelig visuelle profil.

Online

Vi synliggør virksomhedens brand på online platforme med udviklingen af et unikt website i forhold til indhold, funktionalitet, design, programmering, SEO og Adwords. Desuden markerer og vedligeholder vi virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier.

Reklame

Vi skaber nytænkende og kreative reklameløsninger, der understreger virksomhedens budskab og fremhæver den værdier og USP. Vi udvikler alt fra markedsføringsmateriale, annoncering, eventmateriale, packaging, wayshowing, årsrapporter og meget mere.

Vi har udviklet design og reklame for en lang række meget forskellige virksomheder såsom et Konferencecenter, PR bureau, Skovhugger, Blikkenslager, Videoudviklere, Fitnesscenter, Fiskeriforening, Salgscoaches, Trykkeriagent, Webprogrammør, Indretningsarkitekt, Klimaanlægfirma, Børnehave, IT-supporter, Tømrermester, Skole , Musikforening, Sikkerhedsfirma, Rock band, Zoneterapeut, Fotograf, Elektronik webshop, Brolæggere, Autoforhandler, Teltudlejningsfirma, Totalentreprenører, Malermester, Vinhandel, Telefonpasningsfirma, Mode webshop, fodterapeut med flere.

Vi elsker det, vi laver og er religiøse omkring kvaliteten af vores produkt. Det er ikke nødvendigvis derfor, du som kunde skal vælge os, men det er måske årsagen til, du ikke vil fortryde det. Vi mener, at den effektive branding af en virksomhed opstår, når den konceptuelle strategi møder det kreative og markante design. Vi ser hver eneste nye opgave som vores vigtigste, og gør meget ud af at skabe en unik løsning. Dette sker via en lang proces med research, briefing, idégenerering og skitsering inden vi fremlægger vores design- og reklameløsninger. Vi mener desuden, at en virksomhed synliggør sig strategisk bedst i denne rækkefølge:

1. Udvikling af konceptuel strategi
2. Design af visuel identitet
3. Synliggørelse af online profil
4. Fremhævning af brandet via reklameløsninger

Vi er et lille, kreativt bureau med fokus på unikke og effektive løsninger. Vi brænder for grafisk design og reklame, og kan blandt andet hjælpe med udvikling af koncept, visuel identitet, website og reklameløsninger. Vi er rutinerede, energiske og ærekære, hvilket er med et sikre en optimal løsning af din opgave fra idé til færdigt produkt. Aller vigtigst for os er dog, at skabe skræddersyede løsninger, der ikke er baseret på skabeloner men derimod på nye, unikke idéer. Som kunde og samarbejdspartner er I vores vigtigste ressource, vores succes afhænger af jeres og vi arbejder dedikeret på at skabe resultater og merværdi for jer og jeres virksomhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation

Kompetencer Vi løser alle former for grafiske opgaver og visuel præsentation. Herunder webproduktion, grafisk design og layout, redesign ...